• Варна
  • Уеб камери от Варна – Панорамна площадка Галата

Уеб камери от Варна – Панорамна площадка Галата

Камера 1

Камера 2

Уеб камери от Варна – гледате на живо от Панорамна площадка Галата, намираща се между плаж Аспарухово и нос Галата.

Панорамна площадка „Галата“ е едно от онези места в Морската столица, които задължително трябва да се посетят. Намира по пътя към варненския квартал „Галата“ и открива невероятен изглед към морето и града.

Мястото разполага с асфалтова настилка и прилежащ паркинг, а за по-голямо удобство на посетителите са монтирани пейки и далекогледи.

Галата е най-малкият квартал на Варна с население от 2030 д. (2005 г.). Намира се в най-високата приморска част на града върху едноименния нос. В подножието му е естественият завършек на Варненския залив. Край него поради метеорологични условия често корабите престояват на рейд преди да навлязат в пристанището.

До Галата се достига чрез Аспаруховия мост и панорамния път край Варненския залив. Кварталът ползва цялата инфраструктура на града и има изключителна гледка и мек климат.

Край Галата има чисти, девствени и каменисти плажове – Фичоза и Паша дере, подходящи за палатков туризъм, както и малки хотели и бунгала. В близост е южната курортна зона на Варна, Боровец.

Собственик на камерите: rtsp.me

Уеб камери от Варна – Панорамна площадка местоположение:

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории