• София
  • Уеб камери от София – изграждането на Sky Fort – първият небостъргач в България

Уеб камери от София – изграждането на Sky Fort – първият небостъргач в България

Камера 1

Камера 2

Уеб камери от София – гледате на живо изграждането на Sky Fort – първият небостъргач в България.

Скай Форт (оригинално изписване на английски: Sky Fort) е офис сграда, небостъргач, в българската столица София, която в момента е в строеж. 

Намира се на най-натоварения булевард „Цариградско шосе“ в близост до метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“ и ще бъде една от трите сгради на комплекса София Кепитъл Сити. 

Скай Форт ще бъде първата сграда над 200 м и ще стане най-високата сграда в България и на Балканите (с изключение на Истанбул). Тя ще е с обща разгъната застроена площ от 82 000 м2, ще има 49 надземни и 3 подземни етажа. Предвидени са 855 паркоместа, плюс още 45 за посетители.  Освен 36-те офисни етажа небостъргачът ще разполага с кафе на партера, 3 технически етажа и един ресторант на две нива на върха на сградата, където ще има и панорамна площадка за наблюдение. 

Между ресторанта на върха и площадката за наблюдение ще се ползва панорамен асансьор. Сградата ще разполага с общо 19 асансьора, от които 4 ще свързват партера и подземните етажи, 13 високоскоростни ще обслужват офисните етажи. Ще има и един товарен и още един, който да се ползва при аварийно-спасителни дейности.

Собственик на камерите: Sky Fort

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории