Уеб камера от Елените – нос Робинзон от Marina View Fort Beach


Уеб камера от Елените – нос Робинзон. Ваканционното селище Елените се намира в непосредствена близост до курортите св. Влас и Слънчев Бряг.

Ваканционното селище Елените се намира на южните склонове на Стара планина при срещата ѝ с Черно море, в област Бургас. С него започва и Южното Черноморие. Отдалечено е: североизточно на 4,03 км от Свети Влас, на 8,15 км от курорта Слънчев бряг, на 8,66 км от Несебър, на 12,36 км от Равда, на 31 км от Поморие, на 48 км от Бургас; западно на 7,43 км от нос Емине; югозападно на 40 км от Обзор. Разположено е в живописен залив.

Ваканционен комплекс Елените е проектиран като парк. Строителството на ваканционното селище започва през 1985 г. В комплекса са изградени множество двуетажни и триетажни къщи, луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина, както и хотели. Сред тях са няколко 4-звездни хотела – „Андалусия Бийч“, „Атриум Бийч“, „Ваканционно селище Елените“, „Роял бей“, „Парк хотел Роял“. Топ-хотели са 5-звездните „Зорница Сендс“ и най-новият и уникален по своята архитектура и дизайн хотел „Роял Касъл“.

Курортът има собствен плаж, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база за водни спортове. В близост се намира къмпинг Свети Влас, където има възможност за настаняване в бунгала и на палатки.

Сега те оставяме да се наслаждаваш на Черно море през тази уеб камера от Елените

Собственик на камерата: fortnoks.org

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории