• Варна
  • Уеб камера от Варна – на границата на кв. Зеленика, Галата и Боровец

Уеб камера от Варна – на границата на кв. Зеленика, Галата и Боровец

Уеб камера от Варна, намираща се в близост до границата на кварталите Зеленика, Галата и Боровец , попадащи в южната част на морската столица.

Галата е най-малкият квартал на Варна с население от 2030 д. (2005 г.). Намира се в най-високата приморска част на града върху едноименния нос. В подножието му е естественият завършек на Варненския залив.

Галата е сред елитните варненски квартали, макар и отдалечен от центъра на града. Той се намира в район Аспарухово на Община Варна. До него се достига чрез Аспаруховия мост и панорамния път край Варненския залив. Кварталът ползва цялата инфраструктура на града и има изключителна гледка и мек климат.

Боровец е местност край Варна. Тя е южната вилна зона на морската столица с население от 1252 д. за 2005 г. Отстои на 3 km южно от квартал Аспарухово и практически се слива с квартал Галата. Част е от район Аспарухово. Около него растат иглолистни гори, откъдето носи и името си. Има прекрасна панорамна гледка към Варненския залив и към самото море. В близост до него се намира местността Паша дере, известна с дивата си природа и романтични заливи, както и курортите Черноморец и Фичоза.

Собственик на камерата: Бенита

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории