реклама
  • София
  • Уеб камера от Горубляне – Самоковско шосе, ЮИ София

Уеб камера от Горубляне – Самоковско шосе, ЮИ София

Уеб камера от Горубляне – Самоковско шосе. Камерата се намира на самата улица „Самоковско шосе“ в близост до кръстовището й с Околовръстен път. Намира се непосредствено след кръстовището в посока Панчарево, след бензиностанция „OMV Самоковско шосе“ и магазин LIDL. Между Горубляне и Панчарево.

Горубляне е квартал в югоизточната част на София, част от район Младост на Столична община, и има население 6889 души. През Горубляне минава Самоковско шосе – основен път до град Самоков и зимния курорт Боровец.

Кварталът е известен с голямото количество автокъщи, формиращи един от най-големите пазари за употребявани автомобили в Югоизточна Европа.

Село Панчарево е разположено на 15 km югоизточно от центъра на София, между Витоша и Лозенска планина, в края на Панчаревският пролом на река Искър. Намира се в близост до Околовръстния път на столицата, кв. Горубляне и Бистрица. Непосредствено под селото Бистришката река, която се спуска стръмно от най-високите части на Витоша, се влива в Панчаревското езеро.

Има статут на балнеолечебен курорт от местно значение, утвърден от Министерството на народното здраве през 1963 г.

Собственик на камерата: insecam.org

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории