реклама
  • Пловдив
  • Уеб камера от Пловдив – ул. Васил Априлов №126

Уеб камера от Пловдив – ул. Васил Априлов №126

Уеб камера от Пловдив – ул. Васил Априлов №126. Камерата е с панорамна гледка към Марица, хълм „Бунарджика, „Младежки“ хълм, както и кварталите „Капана“, „Мараша“ и центъра на Пловдив.

Булевард „Васил Априлов“ е основен, радиален булевард на Пловдив, чрез който се стига от Автомагистрала Тракия до Централна гара Пловдив. Предвижда се изграждане на тунел под гарата, който да изведе трафика от булеварда до булевард Македония, с което булевард „Васил Априлов“ ще се превърне във вътрешноградска магистрала.

Булевардът започва като продължение на „Голямоконарско шосе“, където то достига границите на Пловдив. След това пресича булевард „Дунав“ и булевард „България“ в район „Северен“. Пресичайки река Марица по „Зеления мост“, булевардът минава в район „Централен“, където пресича най-дългия булевард в града „Шести септември“, булевард „Пещерско шосе“ и булевард „Любен Каравелов“ преди да достигне до кръговото на централна гара. На кръговото има връзка с булевард „Христо Ботев“, булевард „Руски“ и улица „Иван Вазов“.

Собственик на камерата: in-com

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории