реклама
  • Бургас
  • Уеб камери от Бургас, от ж.к. Петко Р. Славейков до магазин Metro

Уеб камери от Бургас, от ж.к. Петко Р. Славейков до магазин Metro

Камера 1

Камера 2

Уеб камери от Бургас, от ж.к. Петко Р. Славейков в близост до университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Уеб камерите предават live и са с отлично качество – 4K и панорамен изглед над града.

„Петко Рачов Славейков“ (за по-кратко изписван и като „П. Р. Славейков“ или само „Славейков“) е вторият по големина жилищен комплекс в Бургас, след Меден рудник. Той е разположен в северозападната част на Бургас, а населението му е 32 766 души към 2017 година. 

На територията на „П. Р. Славейков“ се намира също и модерният четиризвезден хотел „Мираж“, отворен през 2003 г., който със своите 95 метра е най-високата сграда в град Бургас.

Разположен непосредствено на входа на град Бургас, комплексът разполага с много добра инфраструктура и е сред най-бурно развиващите се части на града. Комплексът граничи с Индустриалната зона, където е разположен хлебозавода, „Хемус“ АД и други предприятия, в него са изградени множество хипермаркети като „Билла“, „Технополис“, „Търговската къща“, „Анет“, „Мастърхаус“, „Практикер“, „Кауфланд“, „Лидл“, „T-Market“, магазин на спортната верига „SPORT DEPOT“ и др. В него се намира и вторият мол в Бургас – „Галерия Бургас“. В близост до мола се намира новия плувен басейн Парк Арена ОЗК, както и луксозния комплекс Central park.

В „П. Р. Славейков“, непосредствено до пазара на квартала се намира една от най-големите спортни зали в град Бургас – зала „Младост“, където волейболният отбор „ВК Нефтохимик 2010“ играе домакинските си срещи. Кварталът има и сравнително голям квартален парк.

Бургас е най-големият град в Югоизточна България, а с неговата площ от 253,644 km² той е и един от най-големите в страната. Според преброяването през 2011 година има население от 200 271 души и е четвъртият по население град в страната. Бургас е най-важният икономически, транспортен, административен и културен център в Югоизточна България. Градът е административен център на едноименната община и област, както и седалище на регионални и национални институции.

Собственик на камерата: smartburgas.eu

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от