реклама
  • Украйна
  • Уеб камери от Одеса – трети по население град в Украйна

Уеб камери от Одеса – трети по население град в Украйна

Уеб камери от Одеса – третият по население град и община в Украйна и основен туристически център, морско пристанище и транспортен център.

Разположен в югозападната част на страната, на северозападния бряг на Черно море . Градът е и административен център на Одеския район и Одеска област. Мултиетнически културен център. Понякога Одеса е наричана „перлата на Черно море“,  „Южната столица“ .

Одеса е разположена върху терасовидни хълмове с изглед към малко пристанище на Черно море в Одеския залив , на приблизително 31 км северно от устието на река Днестър и на около 443 км южно от украинската столица Киев . Средната надморска височина, на която се намира градът, е около 50 метра.

Разположението на града на брега на Черно море също помогна за създаването на процъфтяваща туристическа индустрия в Одеса. Градският плаж Аркадия отдавна е любимо място за отдих, както за жителите на града, така и за неговите посетители. Това е голям пясъчен плаж, който се намира на юг от центъра на града. Многото пясъчни плажове на Одеса се считат за доста уникални в Украйна, тъй като южното крайбрежие на страната (особено в Крим) обикновено е място, в което образуването на каменисти и скалисти плажове се е разпространило.

Собственик на уеб камери от Одеса: ivideon.com

още камери от

Категории

още камери от

Категории