реклама

Уеб камери от Елените (до Свети Влас и Слънчев бряг)

Уеб Камера от Елените, Свети Влас - хотел Sea Fort Club

Уеб Камера от Елените, Свети Влас - хотел Sea Fort Club

Уеб камери от Елените (до Свети Влас и Слънчев бряг) – от комплексите „Sea Fort Club“ и „Panorama Fort Beach“

Ваканционното селище Елените се намира на южните склонове на Стара планина при срещата ѝ с Черно море, в област Бургас. С него започва и Южното Черноморие. Отдалечено е: североизточно на 4,03 км от Свети Влас, на 8,15 км от курорта Слънчев бряг, на 8,66 км от Несебър, на 12,36 км от Равда, на 31 км от Поморие, на 48 км от Бургас; западно на 7,43 км от нос Емине; югозападно на 40 км от Обзор. Разположено е в живописен залив.

Ваканционен комплекс Елените е проектиран като парк. Строителството на ваканционното селище започва през 1985 г. В комплекса са изградени множество двуетажни и триетажни къщи, луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина, както и хотели. Сред тях са няколко 4-звездни хотела – „Андалусия Бийч“, „Атриум Бийч“, „Ваканционно селище Елените“, „Роял бей“, „Парк хотел Роял“. Топ-хотели са 5-звездните „Зорница Сендс“ и най-новият и уникален по своята архитектура и дизайн хотел „Роял Касъл“.

Курортът има собствен плаж, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база за водни спортове. В близост се намира къмпинг Свети Влас, където има възможност за настаняване в бунгала и на палатки.

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от