• София
  • Уеб камера от София – Люлин 7, следете времето и трафика

Уеб камера от София – Люлин 7, следете времето и трафика

Уеб камера от СофияЛюлин 7, следете времето и трафика на бул. „Царица Йоанна“ при „Домко Люлин“.

Камерата е монтирана на 12-ти етаж в жилищен блок. Изгледа е посока север към кръстовището на бул. Луи Пастьор и бул. Царица Йоана

Люлин е жилищен комплекс в София, наименуван на едноименната планина Люлин.

Люлин е най-големият жилищен комплекс (комплекс с жилищни блокове) в България. По официални данни от 2001 г. жителите му са 121 234.

Люлин е разположен в северозападната част на София. Западно от квартала е околовръстният път и кв. Филиповци. Северно от комплекса е разположен квартал Обеля. На североизток от квартала, отвъд бул. „Европа“, е кв. „Модерно предградие“. На югоизток е Западен парк – един от големите градски паркове в София.

Уеб камера от София – Люлин 7 е нашето първо попълнение от столичния квартал.

„Царица Йоанна“ е булевард, разположен в западната част на София. На изток достига широкия център при бул. „Константин Величков“, където свършва. Продължението на „Царица Йоанна“ на изток е бул. „Тодор Александров“.

По пътя си от запад на изток бул. „Царица Йоанна“ пресича 4 големи булеварда: на 2 пъти се пресича с бул. „Д-р Петър Дертлиев“ – още в началото си и в източния край на ж.к. Люлин на границата със Западния парк. Също така се пресича и от бул. „Панчо Владигеров“ в средата на жк. Люлин, от бул. „Вардар“ до ж.к. Западен парк и бул. „Константин Величков“, където свършва.

Точно местоположение на камерата:

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории

още камери от

Категории